Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g neutrales Öl
- 50 g Milch, zimmerwarm
- 20 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- ¼ TL Salz
- 1 TL Senf
- 1 TL Zitronensaft
- 30 g Crème fraîche
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 8554 kJ / 2044 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 228 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 677 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotweinbutter
3h 20 min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 Min
Bärlauchbutter
10 Min
Hirtencreme
1 godz. 15 min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min
Bärlauchpaste
20 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30min
Bärlauch-Aufstrich
15 Min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Bärlauchöl
15 Min
Bärlauch-Hollandaise
15 Min