Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Räucherlachs, in Scheiben
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 500 g Sahne
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 963 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maritimer Brotaufstrich
10 Min
Pilz-Walnuss-Dip
5 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Roter Frischkäse
5 min
Käsecreme mit Schinken
5 min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Lachs-Dip
5 min
Paprika-Feta-Creme
10 Min
Lachsaufstrich
5 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min