Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 Blätter Gelatine, weiß
- 500 g Zucker, braun oder weiß
- 800 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 8 Eier
- 200 g weißer Rum
- 1000 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 2 Limetten, unbehandelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1980 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coronel (Oberst)
10 Min
Birnencreme
3 godz. 30 min
Himbeerwolke
2 Std. 10 Min
Welfenspeise mit Trauben
2 Std. 30 Min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1h 50min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20 min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1 godz. 30 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Cappuccino-Traum
3 godz. 30 min
Gratinierte Kirschen
30min
Engelsspeise
30min
Rotweincreme
5h 40min