Apparaten en Accessoires
Remoulade
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
10 Portionen
Ingrediënten
-
neutrales Öl (z.B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)200 g
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Kapern abgetropft1 TL
-
Gewürzgurken in Stücken50 g
-
Ei (siehe Tipp)1
-
Zitronensaft (optioneel)½ - 1 TL
-
Senf mittelscharf½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker1 Prise
-
Schmand100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
884 kJ /
211 kcal
Vetten
23 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sauce Hollandaise
15min
Salatsauce Sylter Art
48u.
Kräuterbutter
5min
Mayonnaise
5min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Sauce Béarnaise
40min
Balsamico-Schalotten
19u.
Graved Lachs
48u.
Barbecue-Sauce
2u.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Kräuterbutter au Café de Paris
1u. 10min