Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g neutrales Öl (z.B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 TL Kapern, abgetropft
- 50 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 Ei (siehe Tipp)
- ½ - 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf, mittelscharf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 100 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 884 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Mayonnaise
5min
Kräuterbutter
5min
Vitello Tonnato
48 Std.
Sauce Hollandaise
15min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 λεπτ.
Salatsauce Sylter Art
48 Std.
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min.
Barbecue-Sauce
2hod.
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Sauce Béarnaise
40 λεπτ.
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2hod.