Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
Schalotte, halbiert
of 50 g Zwiebel, halbiert - 2 TL Salz
- 60 g Zucker
- ¼ TL Pfeffer
- 60 g Essig, z. B. Weinessig oder weißer Balsamico
- 400 g Wasser
- 20 g Kartoffelstärke
- 250 g neutrales Öl, z. B. Rapsöl, Distelöl, Maiskeimöl
- 1 Ei
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 5512 kJ / 1317 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 128 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 λεπτ.
Salatsauce für Blattsalate
10 min.
Remoulade
10 min.
Sahne-Dill-Dressing
5min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 min.
Fruchtiges Salatdressing
5min
Kräuter-Vinaigrette
15min
Inseldressing
10 min.
Veganes Sylter Salatdressing
1h 15min
Sylter-Sahne-Dressing
10 min.
Senf-Joghurt-Dressing
10 min.
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min.