![Sauce Hollandaise Sauce Hollandaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D84C1E49-467A-421A-B376-4C7A3FBD3556/Derivates/3dd694c5-d271-4a26-92f8-27e0be735280.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 40 g Wasser
- 10 - 20 g Zitronensaft
- 175 - 350 g Butter, in Stücken
- 4 - 8 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2519 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 63 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Karamellsauce
1h 30min
Sauce Béarnaise
20 分钟
Bratenpaste
3 Std.
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
14h
Béchamel-Sauce
15min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2小时
Karamell-Parfait
7 Std.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Pudding
15min
Bolognese classico
5h
Schnelle Sauce Hollandaise
10min