Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 40 g Wasser
- 10 - 20 g Zitronensaft
- 175 - 350 g Butter, in Stücken
- 4 - 8 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2519 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 63 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
20 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Klassische Zabaglione
15 min
Bolognese classico
5 Std.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Béchamel-Sauce
15 min
Vanilleeis
12h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Sauce Hollandaise
15 min
Pudding
15 min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 Min