Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 35 g Mehl
- 400 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 40 g Dijon-Senf
- 35 g körniger Senf
- ¼ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 719 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
20 Min
Dunkle Grundsauce
4h 30min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Eierstich
25min
Salatsauce Sylter Art
48 Std.
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Senf-Dill-Sauce
2h
Sauce Choron
20 Min
Königsberger Klopse vom Kalb
1 Std.
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 Std.
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 Min
Béchamelkartoffeln
50 Min