![Panierter Fisch mit Remoulade Panierter Fisch mit Remoulade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75E0F1EB-A296-4468-B629-68FBCF8E76AB/Derivates/b0c9d67b-803d-452e-ba26-75fc08eb52fb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rote Bete
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 30 g Apfelessig
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 40 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, gegart, aus dem Kühlregal, in dünnen Scheiben
Remoulade
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken
- 1 Apfel, klein, geviertelt
- 60 g Salatcreme
- 300 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
Fisch
- 100 g Brötchen vom Vortag
- ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 30 g Mehl
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 EL Milch
- 4 Prisen Pfeffer
- 8 Seelachsfilets, küchenfertig (à ca. 80 g)
- 50 g Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2961 kJ / 707 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30 min
Kartoffel-Dressing
30min
Remoulade
10 min
Glasierter Schinkenbraten mit Herzoginkartoffeln und Romanesco
3 Std. 30 Min
Sahne-Dill-Dressing
5 Min
Rotbarsch in Basilikumteig
30min
Sylter-Sahne-Dressing
10 min
Salatsauce Sylter Art
48h
Kräuter-Vinaigrette
15 min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min