Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 50 g Weißweinessig
- 120 g Sahne
- 25 g Honig, flüssig
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 495 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petersilien-Knoblauch-Dressing
10 min
Salatsauce Sylter Art
48 Std.
Balsamico-Senf-Dressing
5 min
Salatsauce für Blattsalate
10 min
Kräuter-Vinaigrette
15min
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Sylter-Sahne-Dressing
10 min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min
Radieschendressing
10 min
Inseldressing
10 min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 min
Joghurt-Kräuter-Dressing
10 min