Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Äpfel (z. B. Boskop), in Stücken
- 1000 g Rotkohl, in Stücken
- 2 Zwiebeln (120 g), halbiert
-
60
g Schmalz
of 60 g Butter - 2 Lorbeerblätter, getrocknet oder frisch
- 60 g Rotweinessig
- 60 g Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Piment
- 300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümelt - 200 g Rotwein
- 4 Wacholderbeeren
- 4 EL rotes Johannisbeergelee
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1963 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelrotkohl
1sa 10 dk
Apfelrotkohl aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Ahornsirup-Senf-Kasseler
10h
Coleslaw
10min
Basis-Gewürz
5 dk
Gurkensalat
10min
Französischer Brunch
1 Std. 30 Min
Vanillejoghurt
12h 30min
Apfelmus auf Vorrat
35min
Kartoffelpüree im Thermomix Friend
45min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min