Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spargel im Pfannkuchenmantel
- 250 g Milch
- 2 Eier
- 2 TL Salz
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 750 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, klein, ganz (z.B. Drillinge)
- 1000 g Spargel, weiß
- Öl zum Braten
Sauce Hollandaise und Fertigstellung
- 4 Eigelb
- 100 g Butter, in Stücken
- 80 g Sahne
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL Zitronensaft
- 4 Scheiben roher Schinken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3393 kJ / 811 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 Std. 15 Min
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45 min
Spätzle
30 Min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 godz. 40 min
Pfannkuchen mit gemischtem Gemüse
1 Std. 15 Min
Gaisburger Marsch
1 Std. 10 Min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 Std. 10 Min
Käsefüße
1 godz. 25 min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1 Std.
Schwäbische Flachswickel
45 min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1 Std.
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1 Std.