Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 210 g Wasser
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 2 Prisen Zucker
- 375 g Mehl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 1200 g Gemüsezwiebeln, in Stücken
- 30 g Öl
- 100 g Speisestärke
- 200 g Sahne
- 4 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 200 g Bacon, geräuchert, in Scheiben, in Streifen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2724 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebelkuchen
2h 15min
Wirsing-Pasta
1h
Zwiebelkuchen
2h 30 min
Quark-Öl-Grundteig
5 min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Apfel-Wein-Tarte
3h
Pfannkuchen-Grundrezept für Backofen und Pfanne
1h
Käsefüße
1h 25min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Klassischer Streuselkuchen
3h 20min
Schneller Zwiebelkuchen ohne Boden
45min
Schmand-Apfel-Kuchen
1h 30min