Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g rote Beeren, gemischt, frisch oder TK, aufgetaut
-
250
g Traubensaft
of 250 g Weißwein - 10 g Rum
- 25 g Speisestärke
- 50 g Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 747 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Vanillezucker
72 godz.
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2h
Apfelmus
20 min
Vanillepudding
25 min
Schokoladenpudding
10 min
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1 godz. 5 min
Grießpudding
15min
Kirsch-Grütze
20 min
Fruchtsauce
10 min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min
Rote Grütze Deluxe
30min
Pflaumenkompott
20 min