Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g rote Beeren, gemischt, frisch oder TK, aufgetaut
-
250
g Traubensaft
of 250 g Weißwein - 10 g Rum
- 25 g Speisestärke
- 50 g Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 747 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Pflaumenkompott
20 min
Rote Grütze Deluxe
30 Min
Fruchtsauce
10min
Kirsch-Grütze
20 min
Vanillepudding
25 min
Schmandwaffeln mit roter Grütze
30 Min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 Std.
Konfitüre mit Gelierzucker
30 Min
Apfelmus
20 min
Apfel-Möhren-Rohkost
5 min
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2 Std.
Grießpudding
15 min