Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
550
g Dinkelmehl Type 630
of 550 g Weizenmehl Type 550 - 1 ½ TL Salz
- 360 - 380 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
of Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen - 2 TL grobes Salz oder Kümmel
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bürli mit Roggen
12h
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Dinnete
2 Std.
Schwäbische Flachswickel
45 min
Krustis
3h 30min
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2 Std. 15 Min
Kleiner Laugenkranz
2 godz. 10 min
Laugenbrötchen
2 Std.
Gefüllte Seelen
2 Std. 45 Min
Seelen mit Oliven
8 Std. 45 Min