Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
550
g Dinkelmehl Type 630
of 550 g Weizenmehl Type 550 - 1 ½ TL Salz
- 360 - 380 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
of Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen - 2 TL grobes Salz oder Kümmel
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bürli mit Roggen
12 Std.
Seelen mit Oliven
8 Std. 45 Min
Schwäbisches Genetztes
10h
Kleiner Laugenkranz
2h 10min
Gefüllte Seelen
2h 45 min.
Dinnete
2h
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Schwäbische Flachswickel
45 Min
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14sa
Krustis
3h 30 min
Luftige Brötchen
2h
Körner-Bürli
12 Std.