Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
550
g Dinkelmehl Type 630
of 550 g Weizenmehl Type 550 - 1 ½ TL Salz
- 360 - 380 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
of Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen - 2 TL grobes Salz oder Kümmel
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuss-Striezel
1h 30min
Kleiner Laugenkranz
2h 10min
Schwäbisches Genetztes
10h
Weinknorzen (Weinreben)
17h 35min
Dinnete
2h
Bürli mit Roggen
12 godz.
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14h
Krustis
3 Std. 30 Min
Laugenbrötchen
2h
Gefüllte Seelen
2 godz. 45 min
Schwäbische Flachswickel
45min
Körner-Bürli
12 godz.