Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 300 g Mehl
- 2 gestr. TL Backpulver
- 400 g Stachelbeeren, grün und rot gemischt
Baiser und Fertigstellung
- 5 Eiweiß
- 1 Prise Salz
- 200 g Zucker
- 40 g Mandeln, gehobelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1629 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 112 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Himmelstorte
1h 40min
Zwetschgenkuchen
2h
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 godz. 10 min
Tortenboden
45 Min
Stachelbeer-Streuseltaler
1h 45 min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1 Std.
Rhabarber-Marzipan-Torte
5 Std.
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20min