Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Zucker
- 150 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 6 Eier, getrennt
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 700 g Stachelbeeren, aus den Glas, abgetropft, Saft aufgefangen
- 12 g Tortenguss, weiß
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1860 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stachelbeer-Baiser
1h 10min
Tortenboden
45 min
Spiegelei-Kuchen
1h 15min
Frankfurter Kranz
6h
Bunter Retro-Obstboden
10h
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4 Std. 15 Min
Reistorte mit Roter Grütze
3h
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h
Donauwellen
2h 30min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Flockentorte
2 godz. 25 min