Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Windbeutel
- 250 g Wasser
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 150 g Mehl
- 2 geh. EL Speisestärke (25 g)
- 5 Eier
- 1 gestr. TL Backpulver
Sahne-Kirsch-Füllung und Fertigstellung
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Sahnesteif
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g), abgetropft
- 3 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2977 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandteig
2 Std.
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
10 Std. 30 Min
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeersahne
1 godz.
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2 Std. 30 Min
Windbeutel mit Preiselbeersahne
1 godz. 30 min
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Windbeutel mit Mocca-Sahne-Füllung
2 Std.
Frankfurter Kranz
6h
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min
Streusel
5 Min