Apparaten en Accessoires
Bunter Retro-Obstboden
Voorbereiding 30min
Totaal 10u.
12 Stücke
Ingrediënten
Obstboden
-
Butter zum Einfetten
-
Paniermehl zum Ausstreuen
-
Eier4
-
Zucker120 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 geh. TL
-
Mehl120 g
-
Backpulver (optioneel)1 geh. TL
-
Salz (optioneel)1 Prise
Belag
-
Cocktailfrüchte (Abtropfgew. 500 g)1 Dose
-
Tortenguss, weiß1 Pck.
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
4 g
Calorieën
592 kJ /
142 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 6/2020
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Donauwellen
2u. 40min
Tortenboden
45min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2u. 5min
Streusel
5min
Stachelbeer-Baiser
1u. 10min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2u. 30min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4u. 15min
Preiselbeertorte
2u. 30min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3u. 30min
Frankfurter Kranz
6u.
Rote-Grütze-Torte
5u. 30min
Eierstich
25min