Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Obstboden
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 4 Eier
- 120 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Mehl
- 1 geh. TL Backpulver (optioneel)
- 1 Prise Salz (optioneel)
Belag
- 1 Dose Cocktailfrüchte (Abtropfgew. 500 g)
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 592 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Donauwellen
2h 40min
Klassischer Streuselkuchen
3h 20min
Himmelstorte
1 Std. 40 Min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2 Std.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Tortenboden
45 min
Frankfurter Kranz
6 Std.
Käsekuchen mit Mandarinen
9 godz. 20 min
Streusel
5 min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2ωρ. 5 λεπτ.