Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 220 g Milch
- 42 g frische Hefe, grob zerbröselt (1 Würfel)
- 100 g Zucker
- 500 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 80 g Butter, in Stücken
Streusel und Fertigstellung
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1227 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokos-Mini-Guglhupfe
1h
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9h
Küken-Amerikaner
2 Std. 30 Min
Buttermilch-Waffeln mit Zitrusschmand
25 min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1h 15min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Schnelle Erdbeer-Tarte
2h
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9h 35min
Carina-Kuchen
2 Std. 30 Min
Streuseltaler
1h 40min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8h