Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Äpfel, säuerlich (z. B. Boskop), geschält, geviertelt, entkernt
- 3 EL Zitronensaft
- 240 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Eier
- 250 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
- 360 g Apfelmus
- 50 g Mandelstifte
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1203 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 93 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Butterscotch-Pudding-Pie mit Amaretto-Schoko-Sahne
7 Std.
Rum-Rosinen-Pfannkuchen
1h 30min
Dänische Zitronencreme
3 Std.
Apfel-Nuss-Kuchen vom Blech
1h 15 min
Apfelkuchen mit Schaum
1h 15 min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1h 30min
Tomaten-Dip
5 min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 Std.
Apfel-Nuss-Kuchen
4 Std.