Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Mehl
- 250 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 15 g Speisestärke
- 500 g Milch
- 200 g Schmand
- 400 g Rhabarber, geschält, in Stücken (ca. 1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1730 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 259 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 Std.
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1h 45min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20 min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Apfel-Tiramisu-Torte
9h 30min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8h
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Apfel-Nuss-Kuchen
4h
Apfelrahmkuchen
1h 50 min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h