Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Mandeln
- 370 g Butter, weich, in Stücken
- 370 g Zucker
- 500 g Mehl
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 120 g Haferflocken, fein
- 500 g rote Johannisbeeren
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Zwetschgen-Datschi
2h 30min
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1h 40min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2h 20min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 godz. 10 min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Zwetschgenkuchen
2h
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h