Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig und Füllung
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Backpulver
- 150 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Rum
- 2 Eier
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Heidelbeeren
Streusel und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 70 g Zucker
- 80 g Butter, in Stücken
- 25 g Milch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1067 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2h
Kirsch-Streusel-Kuchen
1 Std.
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40 min
Topfentorte mit Birnen
4 Std. 30 Min
Himbeer-Quark-Streusel
7 Std. 20 Min
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2h
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1 Std. 5 Min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min
Apfelrahmkuchen
1h 50min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Apfel-Käsekuchen
1h 40 min