Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g Butter, weich, in Stücken
- 7 Eier
- 370 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 300 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 3 TL Backpulver
- 150 g Milch
- 625 g rote Johannisbeeren
- 2 - 3 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1120 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20 min
Zwetschgenkuchen
2h
Johannisbeer-Schnitte
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30 min.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 Std.
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2 godz. 45 min
Birnen-Schoko-Kuchen
1h 15 min
Johannisbeer-Cupcakes
1 Std.
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50min
Zwetschgen-Datschi
2 Std. 30 Min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30 min