Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Butter, weich, zum Einfetten
- 2 Streifen Orangenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 180 g Zucker
- 125 g Mandeln
- 125 g Walnusshälften
- 275 g Mehl
- 1 Prise Salz
- ½ TL Zimt
- 2 Msp. Nelkenpulver
- ½ TL Backpulver
- 300 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 Eier (Kl. M)
- 400 g rotes Johannisbeergelee
- 2 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 290 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnussgebäck
4h
Husarenkrapfen
1h 50min
Terrassenplätzchen
1h 20min
Schokoplätzchen mit Kokoscreme
2h 40min
Schokoladen-Lebkuchen
9 godz. 45 min
Nougatknöpfe
2 Std. 30 Min
Orangenzungen
1h 40min
Walnuss-Makronen-Stäbchen
3 Std.
Nougat-Kipferl
1 godz. 30 min
Nougatwölkchen
3 Std. 20 Min
Nougatstangen
2 Std.
Espresso-Sterne
4h