Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Eier
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 60 g Mehl
- 30 g Speisestärke
- 15 g Kakaopulver
- 1 ½ TL Weinstein-Backpulver
- 2 Dosen Mandarinen (à 175 g Abtropfgew.)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 978 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biskuit
1h 50 min.
Nuss-Schoko-Torte
9 Std. 30 Min
Käse-Sahne-Torte
6h
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Blaubeer-Biskuitrolle
5h
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Zimt-Biskuit-Rolle
45min
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10 godz.
Prinzregententorte
3 Std. 30 Min
Schwarzwälder Kirschrolle
1ωρ. 30 λεπτ.