Apparaten en Accessoires
Schoko-Biskuitrolle
Voorbereiding 30min
Totaal 14u.
14 Scheiben
Ingrediënten
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken140 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Eier3
-
Zucker100 g
-
Salz1 Prise
-
Mehl60 g
-
Speisestärke30 g
-
Kakaopulver15 g
-
Weinstein-Backpulver1 ½ TL
-
Mandarinen (à 175 g Abtropfgew.)2 Dosen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
978 kJ /
233 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Käse-Sahne-Torte
6u.
Donauwellen
2u. 30min
Biskuit
1u. 50min
Schwarzwälder Kirschtorte
3u.
Pfirsich-Biskuitrolle
2u. 10min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2u. 30min
Windbeutel mit Sahne-Kirsch-Füllung
1u. 50min
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10u.
Zimt-Biskuit-Rolle
45min
Blaubeer-Biskuitrolle
5u.
Prinzregententorte
3u. 30min
Schwarzwälder Kirschrolle
1u. 30min