Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding
- 500 g Milch
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht (ca. 50 g)
- 40 g Speisestärke
Teig
- 375 g Butter, weich, in Stücken
- 375 g Zucker
- 6 Eier
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 75 g Speisestärke
- 1 ½ TL Backpulver
Buttercreme
- 250 g Butter, weich, in Stücken (Zimmertemperatur)
Schokoguss
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 20 g Kokosöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2610 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quarkbällchen mit Nuss-Nougat-Kern
1 godz. 30 min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Schwarzwälder Kirschrolle
1 godz. 30 min
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12h
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 Std. 10 Min
Himbeer-Baiser-Rolle
1 godz.
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Tortentraum Himbeere
5 Std.
Flockentorte
2h 25min
Schoko-Biskuitrolle
14h
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 Std.
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min