Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 150 g Mehl
- 25 g Speisestärke
- 45 g Kakaopulver
- 1 TL Backpulver
- 7 Eier (Kl. M)
- 175 g Zucker
- 1 Prise Salz
Füllung
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 340 g), abgetropft, Saft aufgefangen
- 140 g Kirschwasser
- 25 g Speisestärke
- 60 g Zucker
- 5 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1090 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
Schokosplitter und Fertigstellung
- 100 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1870 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Käse-Sahne-Torte
6h
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 godz. 10 min
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5 Std. 20 Min
Blaubeer-Biskuitrolle
5h
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Tortentraum Himbeere
5h
Schoko-Biskuitrolle
14 godz.
Käsesahnetorte mit Mango
8sa
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min