Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 130 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 Eier
- 75 g Mehl
- 75 g Speisestärke
- 1 TL Backpulver
- 130 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Aprikosenkonfitüre
Füllung
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Dose Aprikosen (Abtropfgew. 800 g)
- 500 g Mascarpone
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 100 g Eierlikör
- 40 g Zucker
-
1
EL Pistazien, gehackt
of 1 EL Schokoladenraspel
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1895 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Windbeutel-Torte
5hod.
Bananen-Eierlikör-Torte
11h 40min
Schneewittchentorte
5hod.
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5h 20min
Kleine Charlotte
4 Std. 50 Min
Tortentraum Himbeere
5hod.
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5h 20min
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7 Std. 15 Min
Flockentorte
2h 25min
Johannisbeer-Schnitte
2h 30min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 Std.