Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit:
- 5 Eier
- 180 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 230 g Mehl
- 1 ½ TL Backpulver
Rumcreme:
- 250 g Milch
- 130 g Zucker
- 25 g Speisestärke
- 1 Ei
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 70 g Rum
- 250 g Butter, zimmerwarm, in Stücken
Schokoladenguss:
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 80 g Sahne
- 10 g Rum
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Marzipan-Quadrate
2u. 40min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Rahmkuchen
9 Std. 25 Min
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2 Std. 30 Min
Latte-Macchiato-Torte
5h 30 phút
Himmlisches Manna
2 Std.
Panamatorte
2 Std. 30 Min
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1 godz. 40 min
Nougat-Rehrücken
3 Std.
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 Std. 30 Min
Topfentorte mit Birnen
4h 30 phút
Buttermilchkuchen
50 min