Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 8 Eier
- 170 g Zucker
- 350 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 100 g Sahne
- 750 g Zwetschgen, halbiert, entkernt
Haselnuss-Kruste und Fertigstellung
- 250 g Butter, in Stücken
- 250 g Zucker
- 75 g Mehl
- 350 g Haselnüsse, gehobelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2059 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 64 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orangen-Schoko-Kuchen
1 Std.
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2h 15min
Omas bester Mohnkuchen
1 Std.
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 Std.
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 godz.
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45min
Schnelle Erdbeer-Tarte
2h
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1 godz. 50 min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Apfel-Nuss-Kuchen vom Blech
1h 15min
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2h