Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 140 g Milch
- 50 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Streusel und Fertigstellung
- 220 g Mehl
- 60 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 200 g Puderzucker
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2633 kJ / 629 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 40 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Streuseltaler
1h 45min
Erdbeerschnecken
3h
Rosinenschnecken
2h 20min
Gebranntes Mandelspritzgebäck
1 Std.
Erdbeer-Streusel-Taler
2h 20min
Quarkbällchen
30 Min
Stollen-Butterkuchen
2h 45 min
Quarkbällchen mit Zimtzucker
30 Min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Sägespänekuchen
2h
Appelflappen (niederländische Apfeltaschen)
55 Min
Buttermilch-Weckchen
1 Std. 30 Min