Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 4 Eier
- 160 g Zucker
- 160 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
Mascarponecreme und Fertigstellung
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Pck. Sahnesteif
- 250 g Mascarpone
- 250 g Quark
- 60 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Schokoladenraspeln und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Mandellikör (z. B. Amaretto)
- 300 g Marzipan-Rohmasse
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1705 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 183 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marzipan-Mohn-Torte
5 Std.
Zimt-Weihnachtstorte
8u. 20min
Erdbeer-Himmelstorte
5 Std.
Nuss-Sahne-Torte
8 Std.
Schoko-Sahne-Torte
6h
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3 Std.
Frankfurter Kranz
6h
Lübecker Nusstorte
4 Std. 15 Min
Sägespänekuchen
2h
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h