Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teigboden
- 100 g Butter, in Stücken
- 200 g Butterkekse
- ½ - 1 TL Lebensmittelfarbe, flüssig, grün (z. B. von Wilton)
Füllung und Fertigstellung
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Mascarpone
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Naturjoghurt
- 300 g Wassermelonen-Fruchtfleisch, ohne Kerne, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
- 1 Pck. Tortenguss, rot
- Schokotropfen (Zartbitter) zum Verzieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1262 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 201 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwedische Brottorte
3h 45 min
Pikante Avocado-Ei-Torte mit Bacon
5h
Erdbeer-Knusper-Torte mit weißer Schokolade
1h 30min
Küken-Amerikaner
2h 30min
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2h
Erdbeer-Poke-Cake
13h
Spiegelei-Muffins
2h
Brombeer-Brownie-Happen
5h
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9sa 35 dk
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
6h 30 min
Apfel-Gugelhupf
2h 30min
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2h 30min