Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Milch
- ½ TL Salz
- 75 g Zucker
- 2 Eier (Kl. M)
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerkrümelt
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Streusel
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 250 g Mehl
- 140 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 140 g Butter, kalt, in Stücken
- 15 g Wasser, kalt
Belag und Fertigstellung
- 800 g Äpfel
- 20 g Zitronensaft
- 750 g Zwetschgen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1392 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortenboden
45 Min
Streusel
5min
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min
Zwetschgenkuchen
2h
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Zwetschgen-Datschi
2 Std. 30 Min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min