Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Johannisbeeren
- 200 g Wasser
- 300 - 400 g Gelierzucker 2:1 (Menge richtet sich nach der Saftausbeute)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2296 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 128 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min
Mirabellen-Konfitüre
20min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35min
Apfelgelee
5 Std. 30 Min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25min
Kirschkonfitüre
25min
Erdbeerkonfitüre
30 Min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 Std. 20 Min
Brombeergelee
1 Std.
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 Min
Mandarinen-Gelee
30 Min