Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Kirschen entsteint, davon 500 g ganz und 500 g halbiert
- 1 Pck. Zitronensäure
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 30 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1947 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25min
Johannisbeergelee
25min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 godz. 20 min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1h 10min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre
25min