Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Zucker
Hefeteig
- 200 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 80 g Butter, kalt, in Stücken
Streusel
- 175 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 200 g Mehl
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- Butter zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 1250 g Zwetschgen
- Mehl zum Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1106 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Elisenlebkuchen
5 Std.
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 Std. 50 Min
Rohrnudeln mit Pflaumen
1 Std. 50 Min
Nuss-Striezel
1 godz. 30 min
Rohrnudeln
1 Std. 50 Min
Aprikosen-Lebkuchen
1 godz. 30 min
Zwetschgendatschi
1 Std. 15 Min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1 godz. 30 min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 godz. 30 min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Zwetschgenkuchen
2 Std.