Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- Butter zum Einfetten
- 6 Eier, getrennt
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 200 g Mandeln
- 60 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Backpulver
-
50
g Rum
of 50 g Weinbrand
Belag
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Eierlikör, z.B. selbst gemacht (siehe Tipp)
-
80
g Schokoladenraspel (4 EL)
of 80 g Pistazien, gehackt (4 EL)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7 Std.
Bananen-Eierlikör-Torte
11u. 40min
Käse-Sahne-Torte
6 Std.
Käsesahnetorte mit Mango
8 Std.
Rotweingugelhupf
1 Std. 40 Min
Eierlikörkuchen
1 Std. 10 Min
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2 Std. 30 Min
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Marmorierter Eierlikörkuchen
1 Std. 15 Min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min
Rotweinschnitten mit Kirschen
1 Std.