Apparaten en Accessoires
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
20 Stücke
Ingrediënten
Rhabarberkuchen
-
Rhabarber in Stücken (ca. 2 cm)1000 g
-
Zucker370 g
-
Eier5
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Milch150 g
-
Mehl370 g
-
Backpulver2 Pck.
Baiserhaube
-
Eiweiß4
-
Zucker200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
159 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1119 kJ /
267 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
46 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1u. 20min
Rhabarber-Käsekuchen
7u. 30min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1u. 50min
Rhabarber-Mandel-Torte
4u. 30min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2u. 25min
Rhabarber-Streuselkuchen
2u.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1u.
Stachelbeer-Baiser
1u. 10min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2u. 30min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2u. 30min
Zwetschgenkuchen
2u.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4u. 10min