![Rhabarberkuchen mit Baiserhaube Rhabarberkuchen mit Baiserhaube](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AEDCC3C0-8627-4CFF-8FDA-1D8C7AB1BC8C/Derivates/343BC6E0-45F8-4A6F-84CB-2DDADCDA1394.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rhabarberkuchen
- 1000 g Rhabarber, in Stücken (ca. 2 cm)
- 370 g Zucker
- 5 Eier
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Milch
- 370 g Mehl
- 2 Pck. Backpulver
Baiserhaube
- 4 Eiweiß
- 200 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1119 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 159 mg
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50min
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 Std. 25 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30 min
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4h 15min
Stachelbeer-Baiser
1h 10min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 godz. 30 min
Zwetschgenkuchen
2h
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1h 40min
Tortenboden
45 Min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 Std.