Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rhabarberkuchen
- 1000 g Rhabarber, in Stücken (ca. 2 cm)
- 370 g Zucker
- 5 Eier
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Milch
- 370 g Mehl
- 2 Pck. Backpulver
Baiserhaube
- 4 Eiweiß
- 200 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1119 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 159 mg
Alternatieve recepten
Stachelbeer-Baiser
1h 10min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Zwetschgenkuchen
2u.
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4 Std. 15 Min
Rhabarber-Käsekuchen
7 Std. 30 Min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1u.
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1u. 50min
Rhabarber-Streuselkuchen
2u.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min