Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rhabarberkompott:
- 250 g Wasser
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht (15 g)
- 90 g Zucker
- 800 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
Grießschnitten:
- 680 g Milch
- 160 g Weichweizengrieß
- 30 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 70 g Butter zum Braten
- 40 g Zimt-Zucker-Mischung zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1277 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Kirsch-Grütze
20 min
Zwetschgenkompott mit Mohn-Milchreis
1h 15min
Rote Grütze
30 min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50 Min
Kirschenmichel
1 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 min
Apfelmus
20 min
Pflaumenkompott
20 min
Mohnknöpfli mit Beerengrütze
50 Min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3h 40min
Overnight Oats mit Mirabellenkompott
8h
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40min