Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 400 g Sahne
- 100 g Milch
- 50 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 200 g frische, gemischte Beeren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1604 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 39 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spekulatius-Parfait mit heißen Gewürzkirschen
8h 30 min
Panna Cotta
5 Std.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h
Himbeersauce
10 min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1 Std. 20 Min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40 min.
Warmes Schokoküchlein mit Ananas
50 Min
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
6 Std. 30 Min
Sardische Joghurtcreme
9 godz.
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min
Schoko-Minz-Panna cotta mit Erdbeeren
5 Std.
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 Std. 30 Min