Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- 360 g di riso Carnaroli
- 600 g di Prosecco
- 370 di acqua calda
- 6 rametti di fiori di lavanda, i fiori lavati e asciugati delicatamente + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 Min
Risotto allo Champagne
25 min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto alla birra
35 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto al Barolo
30min