Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di paprika dolce
- 1 cucchiaino di timo secco
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di lenticchie rosse, secche
- 150 g di patate pelate, a tocchetti (1 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1208.9 kJ / 288.8 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 101.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Cavolfiore tikka masala
30min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1h
Zuppa di pollo asiatica
50min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 min
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30min
Paté di lenticchie rosse al curry
4h 10min
Zuppa di lenticchie e zucca
45min
Curry vegetariano
35 min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 min