![Cottura del bulgur a grana media Cottura del bulgur a grana media](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf6310e8-02ce-4f5d-ae49-9f73b5cb0006/Derivates/f0cf7bb2-414b-4f17-b032-a38656bd3b3f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 500 g di bulgur
- 400 - 800 g di acqua
- ½ - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1024.4 kJ / 244.7 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 338 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del farro perlato
35 min
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Cottura del riso jasmine
35 min
Miglio alla curcuma e mazzancolle (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di riso integrale
55 min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10h 15min
Cottura del farro integrale
8h 40min
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Miglio con ceci e verdure al curry
1 godz.
Cottura del miglio
45 min
Cottura del riso basmati
35 min