Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di gherigli di noci
- 60 g di mandorle pelate
- 20 g di semi di lino
- 550 g di acqua
- 350 g di patate americane dolci, arancioni, sbucciate, a pezzi (2 cm)
- 50 g di zucchero
- 80 g di datteri, tipo Medjool, denocciolati, (circa 5 pezzi)
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di farina tipo 00
- 3 cucchiai di cacao amaro in polvere + q.b.
- 2 - 3 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 724.8 kJ / 173.2 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 66.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banana bread (vegan e senza glutine)
1h 30min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1h 30min
Biscotti alle arachidi con gocce di cioccolato (vegan)
50 Min
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40 Min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35 Min
Tartufini alle mandorle (vegan)
55 Min
Pane con frutta secca
55 Min
Budino di chia e anacardi con sciroppo di mirtilli
2 Std. 20 Min
Baklava (vegan)
2h 40min
Torta multistrato al cioccolato, lampone e pistacchi (vegan)
12 Std.
Babka
16 Std. 30 Min
Torta di carote e frutta secca con cioccolato (vegan)
1 Std. 10 Min