Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di funghi champignon cremino in quarti
- 250 g di funghi champignon a metà
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 120 g di cipolla in quarti
- 15 g di olio di oliva
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- ¼ - ½ cucchiaino sale
- 1 dado per brodo ai funghi, sbriciolato
- 250 g di acqua bollente
- 2 cucchiaini di amido di mais (maizena), stemperato in 2 cucchiai di acqua
- 200 g di bevanda a base di soia non zuccherata
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 2 cucchiaini di olio aromatizzato al tartufo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 434 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 316 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati
1h 25min
Pesto di lattuga
15 Min
Vellutata agli spinaci
30 min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Porri con salsa di soia alla senape
45min
Brunch greco (bulgur, focaccia, porrige e crema melanzane e peperoni)
1h 20min
Bulgur all'arancia con verdure
1h
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Moddizzosu di patate
7h
Mesciua spezzina
1h
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Insalata di cetriolo alla tailandese
15 Min