Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla bianca, in due
- 2 - 3 spicchi di aglio, a piacere
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 30 g di burro, a pezzi
- 200 g di lenticchie rosse secche
- 2 cucchiai di menta secca tritata
- 30 g di riso
- 20 g di bulgur
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- 2 pizzichi di pepe, a piacere
-
2
pizzichi di peperoncino secco, a piacere
of ½ cucchiaino di paprica - 1500 g di acqua, a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 10.6 g
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e funghi
45 Min
Cavolfiore tikka masala
30 dk
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1sa
Zuppa di patate e funghi
20 dk
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa di pollo asiatica
50min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 dk
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30 dk
Zuppetta di ceci
45 Min
Zuppa al profumo di curcuma
1sa
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 Min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10min