Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 50 g Dörrtomaten, in Öl, abgetropft
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer
- 650 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 200 g Quinoa (Kochzeit 20 Minuten)
- 500 g Broccoli in Röschen, Strunk grosszügig geschält, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
- 250 g Champignons, frisch, weiss oder braun, je nach Grösse geviertelt oder gesechstelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1752 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Randen-Dinkel-Risotto
35min
Blumenkohl-Bohnen-Salat
10 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Gemüsecurry
1h
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Linsen-Moussaka
2u. 30min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1h
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30min
Sellerie-Karotten-Tätschli
20min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h