Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rote Linsen, getrocknet
- 500 g Wasser
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 2 Auberginen (400 g)
- 50 g Olivenöl
- 1 Gemüsezwiebel (200 g), geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 1 rote Peperoni (150 g), in Stücken
- 400 g geschälte Tomaten
- 120 g Rotwein
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Ingwer, gemahlen
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 500 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Indisches Gemüsecurry
1h 10min
Gemüsecurry
1 Std.
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1 Std.
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 Min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Veganer Bohnenburger
1 Std. 20 Min
Chili non Carne
1 Std.
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 Min